любими играчки за момчета

Детски играчки за момчета на 5 години

Когато говорим за играчки, обикновено асоциираме куклите като най-желаните и подходящи играчки за момиченцата и колите и камионите като най-обичаните детски играчки за момчета на 5 години.

Днес разнообразието от играчки е по-голямо от всякога. Докато преди 10-15 години изборът от играчки бе ограничен и се предлагаха еднотипни и доста обикновени играчки, както за момичета, така и за момчета, сега имаме възможност да зарадваме децата си с наистина доста интересни и занимателни играчки, с които те не само се забавляват, но и образоват.
Кои са играчките за момчета на 5 годишна възраст, с които те няма да скучаят нито за миг? Отговор в настоящата статия ще получим от онлайн магазина за детски играчки www.jerrykids.com.

Дървени печати с животни и разновидностите на дървени играчки са доста интересни и любопитни за момчетата. С подобни играчки, изработени от екологични, природни материали, децата не само играят и разнообразяват деня си, но и се запознават с материала дървесина, различните животни и техните навици. Чрез подобни дървени печати можете да покажете на децата си къде живеят различните животни, да стимулирате тяхната любознателност и да съчетаете гледането на научно популярни филми за животни с игрите. Дървените играчки са любими, както за децата така и предпочитани от родителите им.

момчешки детски играчки от дърво

Детски играчки за момчета на 5 години със стикери, картинки и книги игри. Чрез залепването на стикери на обозначените места, децата отново придобиват знания за определени природни факти, за живота на земята, за различните растения, животни или човешки дейности. Залепващи се стикери и картички с любими анимационни герои също са изключително желани от малчуганите. Те не само искат да ги колекционират, но и желаят да ги разменят и споделят с другите деца, което стимулира комуникативните им умения.

Писти с автомобили и състезателни коли – те безспорно са сред най-желаните и любими детски играчки за момчета на 5 години. Огромно многообразие от подобни момчешки забавления и игри ще намерите в сайта на ДжериКидс тук: http://www.jerrykids.com/играчки-за-момчета. Децата си устройват незабравими състезания и играят с пистите както сами, така и със своите приятели. Състезателните автомобилни игри с писти са вълнуващи, защото ускорението, което се получава по време на спускането на количките, ги кара да се чувстват така, сякаш са на истинско екстремно рали. Без съмнение, момчетата обожават подобни игри, в които преживяват емоциите от високите скорости.

Играчки – фигурки. Те изобразяват различни герои от детските филми, извънземни същества, животни, дракони, трансформърси. Може да се каже, че играчките фигури са аналог на куклите при момичетата, с разликата, че представляват чисто момчешки любимци като Батман, Супермен, Спонджбоб и др.